Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeszłam ci już
milionem małych kroczków.
Lecz mimo całej niechęci
wciąż tak łatwo Cię kochać.

Pewnego dnia mój ból cię naznaczy
wraz z nadzieją,
że wiosna powróci świeżością
twoich perfum.

Ile szkód daliśmy sobie
lecz mimo całej niechęci
wciąż tak łatwo Cię kochać

Przejedliśmy się na wskroś
odbijając się strumieniami ropy
z rozdrapanych ran serca.

11 340 wyświetleń
84 teksty
7 obserwujących
  • finezja

    13 November 2020, 22:11

    Bardzo podoba mi się początek: Przeszłam ci już milionem małych kroczków. To jest naprawdę dobre. Pozdrawiam serdecznie🙂

  • 13 November 2020, 17:59

    Ropa w sercu? Konieczna hospitalizacja. ;)
    Pozdrawiam. :))