Menu
Gildia Pióra na Patronite

11#

Przeszedłem lasy
łąki
pola
skąpane w słońcu
miałem dużo światła
ale teraz pozostała mi ciemność
w której nie wiem nic
i która jest ciepła od rozgrzanego słońca
i która przychodzi jak złodziej w nocy
by ukraść światło
i swoją pojemnością objąć serce.

16 461 wyświetleń
233 teksty
10 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!