Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyciąganie

Przestrzeń między jednym sercem a drugim.
Wypełniona słowami, gestami, spojrzeniami.
Przyciąga jak magnez, do siebie dwa bieguny.
Jeszcze dwa oddechy, jeszcze dwa westchnienia,
Złączą się w jedno, bez próby bronienia.
Aby trwać razem, przy sobie na zawsze.
Tworząc jedną, magiczną konstelacje.

15 863 wyświetlenia
94 teksty
5 obserwujących
  • Cris

    25 January 2017, 12:57

    wymowny :)

  • 24 January 2017, 17:50

    Ładny, tylko ten tytuł , nie rozumiem