Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Szczerość "

Przestałam czytać zaczęłam pisać
Przestałam rysować krajobrazy
Zlewają mi się obrazy - miraże senne
Miałam żyć spokojnie - przyjemnie
Tymczasem życie doświadcza Nas
Uroniona kolejna łza - kaleka myśl
Dzisiaj tak bardzo smutno mi

...
Gdzieś... jakaś wiadomość... uśmiech wywoła...szkoda, że na krótki czas
Tyle smutku, żalu we mnie...w Nas
...

Miałeś rację...nic nie trwa wiecznie
Tobie Przyjacielu dziękuję za to, że Jesteś...troszkę lżej... A życie dalej toczy się

11.02.2021
17:17

282 084 wyświetlenia
2737 tekstów
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!