Menu
Gildia Pióra na Patronite

dla M.

przepraszam że tyle nocy jest we mnie

że twarz mokrą wieszam na rękach
zadumą dziwną

że wzrok rozkładam na półkach najniższych
bo jaśnie wysokość słońce
mnie razi

że ominęłam zmęczeniem
ważne nieważne
sprawy

za wszystko

za ręce strachem niezdarne
i za to najbardziej że ciebie mając
sercem po brzegi

w miłości

wciąż jestem

- kaleką

mojemu synowi
Mikołajowi

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • luterin

    15 April 2013, 22:36

    Dziękuję ! Taki rozgadany trochę...jak na mnie :)

  • giulietka

    15 April 2013, 22:32

    Chylę czoła!

  • luterin

    15 April 2013, 22:26

    Ucieszył mnie Twój komentarz, dziękuję.
    :)

  • Albert Jarus

    7 April 2013, 23:03

    ależ to piękne... słów mi zbrakło, dlatego zabieram

  • luterin

    6 April 2013, 20:33

    Starlight., Agnes, Łukaszu dziękuję, miło Was widzieć.
    Pozdrawiam :)

  • skrobek

    5 April 2013, 00:26

    jest w tym coś :)

  • Aquarelle

    29 March 2013, 23:47

    No coś Ty.. Nie ma naprawdę za co.

  • luterin

    29 March 2013, 23:46

    Dziękuję Aquarelle.

  • Aquarelle

    29 March 2013, 23:34

    Nie trzeba przepraszać za tak wiele..
    Uśmiechów, zawsze.