Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przepraszam Cię

Przepraszam Cię
Za odległość która nas dzieli
Za brak wspólnej choć jednej niedzieli

Przepraszam Cię
Za rozmowy nie dokończone
Za uściski wciąż niespełnione

Przepraszam Cię
Za samotnie jedzone obiady
Za te wiersze chowane do szuflady

Przepraszam Cię
Za bezsenne noce przy winie
Za tęsknotę która nie minie

Przepraszam Cię
Że nie jestem obok w potrzebie
Za brak znaków nadziei na niebie

Przepraszam Cię
Za niepewność czy się w usta Twe wpiję
Za wszystko przepraszam
lecz Cię kocham, tym żyję...

964 wyświetlenia
11 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!