Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ścieżka

Przemoknięte rosą
Płatki zwiędłych dusz
Potarganych czasem
Przez dławiący mrok

Zespolone z ciałem
Zmięte dreszcze słów
Złotym piórem wrażeń
Zaspokoją strach

Wymyślone drogi
Wrogich sennych zjaw
Wyprowadzą w podróż
Wrócę, lecz nie tam

3952 wyświetlenia
57 tekstów
1 obserwujący
  • kati75

    14 March 2019, 11:37

    fajne! pozdrawiam;-)