Menu
Gildia Pióra na Patronite

przemija świt otoczony srebrnym mrozem
objęcia przyjaciół
tych co na zawszę
coś gaśnie
coś się studzi
zmienia się
na
poważnie

uśmiechy
twarze kształtne wspomnieniami
oczy szklane
ulepione marzeniami
z dziecinnych planów
fiask

ale ja nadal

nie dorastam
zasypuje się piachem

9102 wyświetlenia
144 teksty
8 obserwujących
  • Cris

    15 December 2015, 02:10

    Ciekawy wiersz.
    Pozdrawiam.
    :)

  • sunrises

    14 December 2015, 23:36

    dokładnie tak ;)

  • £aguczi

    14 December 2015, 20:28

    I dlatego byc moze nie przeminie...?