Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Przekraczając krawędzie
grzeszę tylko dwa razy
myślę
jestem
w codzienności zażenowana
odwracam czyste karty nadziei
licząc łuski księżyca rozłożone wzdłuż drogi..

5777 wyświetleń
52 teksty
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!