Menu
Gildia Pióra na Patronite

spacer z aniołem

przekartkowałem wszystkie ulice
odnalazłem cię
na ostatniej stronie
w ostatnim zdaniu

włóczymy się
miasto pachnie kebabem
księżyc tuz tuż
poza krawędzią ziemi
wędruje obok

w kolorze gorzkiej czekolady
gaśnie malownicza nędza
cienie marnotrawne
klną i piją

27 703 wyświetlenia
326 tekstów
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!