Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przejść tam...

Przejść za ten zielony skrawek trawy
Więcej mi nic nie potrzeba
Widząc gwiazdy które usmiechem
Rozwierają Twoją twarz.

Wiem, że dzisiaj jest specjalny dzień
Całą noc przygotowujemy się aby
Zagrać najpiękniejszą melodię życia
I nie wiedzieć czemu każda z chwil

Pozostawia nutę zapomnienia
Upojony alkoholem myślisz sobie
Nie wiem nic czego by nie wiedziała
A jednak na Twojej myśli pozostawiam znamię

Będąc obok Twoich oczu
Które tak radośnie strzegą każdego kroku czerni
Nie wyobrażając sobie co jutro się stanie
Patrzysz jak nigdy nie widząc chwili

A głowa odczuwa każdy rytm
Spełnienie melodii
Bądź taka zawsze
Nie okazuj, że świat jest złem

5469 wyświetleń
54 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!