Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy

Przejrzawszy na oczy
Oczom nie wierzę
Jak z gracją lekkością
Ludziom mózgi się pierze

Podaje kotlety odgrzane
I pianę bije w pseudo temacie
Ot tak bez wysiłku
Ludzi nastawia na siebie

76 517 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!