Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przegrana...

Zupełnie zapomniałam
czekając aż dopłyniesz
do wyspy wspólnego jutra
by nie dać się bezsilności

Jednak los chciał inaczej
byłeś jedynym świadkiem
mojego głośnego upadku
poczułam gorzki smak żalu

Uparcie mimo wszystko
do samego końca walczyłam
o niecodzienną bliskość
lecz zostałam tylko z przegraną…

25.08.2013

52 840 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Insomniaa

    1 September 2013, 20:25

    Wspaniale piszesz Słonce.

  • misiek45

    25 August 2013, 15:47

    Smutne wersy pełne rezygnacji zatrzymują Aniu,lecz przegrywając można czasem wygrac lepszy los-pozdrawiam serdecznie i do miłego :))

  • wolnaenergia

    25 August 2013, 12:02

    Przegrana bitwa nie oznacza przegranej wojny. Smutny i uroczy wiersz. Pozdrawiam.