Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przegrałam
pragnienie było silniejsze
aromatem pokusy roztopiło kajdany silnej woli

wiem nie powinnam
inaczej miało być

lecz byłam zbyt słaba by się oprzeć
tej rozkoszy
gdy już poznałam jej smak

i sięgnęłam po ten kolejny kawałek......
........czekolady

12 300 wyświetleń
134 teksty
10 obserwujących
  • Cień wiatru

    25 February 2011, 23:37

    Uważaj, bo kolejny kawałek skończy się całą tabliczką. Potem będzie bunt. Następnie już tylko strach..

  • Emilia Szumiło

    25 February 2011, 23:12

    Fantastyczny utwór