Menu
Gildia Pióra na Patronite

ODMIENIONA PRZEZ ,,OCEAN"

Przedzierała się przez tłum
Ktoś złapał ją za rękę
Zobaczyła Jego oczy
Uwierzyła że może być pięknie
Przecież jej serce było cierniami związane
Chciała tamto życie puścić w niepamięć
Iść dalej zacząć nową i jedyną już miłość
Wszystko równie szybko się skończyło jak się zaczęło.

1912 wyświetleń
31 tekstów
0 obserwujących
  • Ariaa

    29 April 2015, 09:27

    podoba mi się :D