Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Hani

Przede wszystkim wyrwałaś mnie śmierci
I przywróciłaś życiu zatem Bogu

Dałaś bezsenność dniom rozkosz nocom
I nieprzebrane pokłady szczęścia
W każdym naszym wspólnym być

Ja cóż
Pomogłem Ci odbudować sens życia
Mówisz nie wiedziałam że życie może być takim...

Jeszcze przywróciliśmy ogrodowi raj
A wraz z nim rozkwitliśmy w niebo

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!