Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niedowład

Przede mną schody
Mój własny szczyt
Kilka tych kroków
A tyle sił
Nie ma sposobu
By w górę isć
Nie ma dziś siły
By wejść na szczyt

Embipi

4046 wyświetleń
38 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!