Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Przedarte życiowe struny.
Głos dochodzący z daleka
jak wołanie brzmiący.

Wciąż pojawiające pytanie:
podążyć w takt za nim
czy poruszyć serca stan?

Niepewność zżera czas,
nuta wbiła się w rytm,
grając muzykę na zwłokę.

147 706 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • LiaMort

    30 May 2015, 19:53

    Dziękuje. :)

  • Malusia_035

    30 May 2015, 12:17

    Bardzo ładny:)

    Barvo Andzia ,pozdrawiam :))