Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przed nami zagrożenie!

Przed nami staje zagrożenie
Którego nigdy nie widział świat
Niszczone życie, niszczone istnienie
Nie widoczny i groźny jest ten kat

Gorączką walczy
Wygrasz jak sił starczy
Autodestrukcja wyniszczenia
Nie pomogą ostre mgły i jej cienia

Pomóc w walce niezmiernie
Aby nie zatrzymywało się czyjeś serce
Pomóc może tylko Miłość i inne ludzkie serce
Pomagaj choinie, nie pazernie

I tkwię tak w tej całej wegetacji
Pewnie bez pracy, a nawet bez wakacji
I choć na razie nie wiem i tak „Hay! What’s goin’ on?”
To jedyne, co mi się teraz marzy, to wirusa szybki zgon

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    15 May 2020, 21:32

    Dziękuję za opinię życzę dobrej nocy.