Menu
Gildia Pióra na Patronite

W drodze

Przecież wiesz czego mi potrzeba
By biło moje serce
Bije
Coraz ciszej
Wolniej
Smutniej
Obojętniej
Czy do Twojego nieba
Dotrzeć mi przyjdzie
Bez niego?
Przecież obiecałeś
Dać mi co potrzeba
Więc sądzisz
Że serce jest zbędne
By dojść do Twego nieba…

19 410 wyświetleń
295 tekstów
23 obserwujących
  • kati75

    25 January 2018, 09:13

    coś pięknego!

  • 16 October 2017, 20:33

    Wiesz, ono jest jak róża jerychońska, wystarczy kropla, by żyło, od nowa...
    Bardzo ładne.
    Pozdrawiam. :))

  • I.Anna

    16 October 2017, 16:36

    onejka dziękuję za obecność
    Tak masz rację, że smutny i smutno tak myśleć, ale może to tylko taki dzień.
    Pozdrawiam serdecznie

  • onejka

    16 October 2017, 09:36

    Ładny i smutny...