Menu
Gildia Pióra na Patronite

przystosowana

przecież już skoczyłaś

pamiętasz?
odbiłaś się pokracznie od krawędzi
zwichnęłaś myśli
złamałaś obietnicę

spadałaś za wolno
pamiętasz?
męczył Cię nadmiar czasu
znudzona skubałaś powietrze

z hukiem wbiłaś się w ziemię
pozwoliłaś wypłynąć krwi
pamiętasz?
bawiło Cię zmiażdżone ciało

przecież już skoczyłaś
zjednoczyłaś się ze światem
pamiętasz...?

nie da się spaść do góry

3023 wyświetlenia
58 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!