Menu
Gildia Pióra na Patronite

dlaczego?

przecież chciałeś odejść
odszedłeś
po co ta gra?
miej serce
proszę
już ledwo trwam

27 463 wyświetlenia
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!