Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie obchodzi mnie północ

Przebudziło ... stłamsiło , rozjaśniając bezwzględny grunt.
Próbując dosięgnąć, nie obchodziło mnie nic .
Ani finał, ni północ, żadne południe.
Ckliwe zakończenie płaczące nad różami
Albo posępne zaspanie godziny gdzieś na ławce.
Nieznajomej i nieprzychylnej.
W portfelu wszystko , albo nic..
To wszystko dla mnie nic .

12 118 wyświetleń
188 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!