Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 3 December 2019

Z perspektywy

Przebierasz w palcach moje życie
Teraz już
Delikatne i kruche
Jak jesienny liść

Czas był dla mnie łaskawy

Zabrał tylko
Złoty kolor włosów
I soczystość skóry
W której zatracały się twoje pocałunki

Namiętność do świtu

Zostawił w zamian
Żal za grzechy

Te niepopełniane

15 090 wyświetleń
80 tekstów
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!