Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Nie pytaj~~


Proszę nie pytaj mnie
Lecz czasem brakuje łez
Gdy tęsknię za Tobą

Myślami otulać chcę
W każdą taką noc
Nie mogąc być obok

Na sercu smutku pył
Tęsknota zwalnia rytm
Spowalnia jego bicie

I znów zabraknie słów
Gdy mija pustki czas
I zbudzi mnie o świcie

Szarością każdy dzień
Zamykam wtedy drzwi
Zostaję sama z sobą

By w myśli wracać znów
Do pięknych chwil
Gdy jestem tylko z Tobą.

Wiersz z dedykacją..

109 650 wyświetleń
648 tekstów
56 obserwujących
  • AsiKa

    8 October 2013, 02:23

    śliczny wiersz, jakże często powracamy w myśli właśnie do swojego ukochanego.
    Ja też zostaję sama z sobą.
    eeech Aguniu... tęsknota utkana jest z nici pajęczej
    nie wiadomo kiedy oplecie nasze serce...
    buziaki :)

  • misiek45

    3 October 2013, 00:09

    Dziękuję Wam pięknie za wpisy, fiszki i zeszyty-dobrej nocy życzę:)

  • vikkka

    2 October 2013, 19:48

    piękny wiersz -nie mogłam przejść obok zatrzymał mnie

  • sprajtka

    2 October 2013, 15:15

    Dobrze było się tu u Ciebie zatrzymać...

  • Pechowa_

    2 October 2013, 15:13

    Piękny wiersz... piękny ! ;)

  • I.Anna

    2 October 2013, 10:57

    piękny wiersz z tęsknotą w tle. Dobrze jest tak czuć.
    Pozdrawiam

  • 2 October 2013, 10:54

    Nie wiedziałem, że tęsknota potrafi tak pięknie malować szarą codzienność...
    Pozdrawiam. :)

  • onejka

    2 October 2013, 08:43

    Powiem tylko, że byłam i udzieliła mi się tęsknota...lekkość podziwiam :)

  • krysta

    2 October 2013, 00:16

    Śliczny wiersz,a tęsknotą pieścisz wspomnienia...
    Pozdrawiam na dobranoc Agnieszko :)