Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 11 October 2020

Mało Logicznie

Próbuję się nie zakochać
Przecież to same tęsknoty
Myśli pogubione w niezbadanych przestrzeniach duszy
Zakochać, to jak zginąć
Wejść w inny wymiar, bez czasu czy przestrzeni
Zgubić drogę powrotną do naszego świata

I pozostaje modlić się
By zakochać się we dwoje
Ginąć niesamotnie w tych przedziwnych kniejach
I już nie wracać
Bo po co wracać do szarego świata?

Próbuję się nie zakochać
Samotnie
Z takiej miłości nie wraca się cało

81 777 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    29 October 2020, 23:35

    Branoc :)

  • 29 October 2020, 21:28

    Dobranoc. :)

  • Kamil Borkowski

    29 October 2020, 20:41

    Dobranoc wszystkim.

  • scorpion

    20 October 2020, 22:43

    O Ciebie zawsze ;)

  • Papużka

    20 October 2020, 22:28

    Pfff :) zazdrośnica 😜

  • 19 October 2020, 15:56

    No tak... koniec bajki, przyszedł Gajowy i zastrzelił babcię. :P:D

  • scorpion

    19 October 2020, 11:25

    Co to za amory pod MOIM wierszem...?!

    ;D

  • Papużka

    18 October 2020, 23:01

    Cześć smoczku :)

    od yestem
  • 18 October 2020, 19:33

    Szokuje szalenie
    Ptaszyn kwilenie :P

  • Papużka

    14 October 2020, 13:14

    Srutututu :D