Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezsen

próbowałam zasnąć
nie mogłam
słowa twe gryzły me uszy

dotyk spojrzenia w pamięci
schowany błądził przede mną

grudzień 30, 2006 r.

37 447 wyświetleń
613 tekstów
13 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!