Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prezydenci

Prezydentem mego kraju
Był w okularach enkawudzista

A potem władzę przejął
Kapuś co pic na wodę wciskał

Następny wybór po Bolku
Zdawał się być dość oczywisty

A to był syn mordercy
Żyda enkawudzisty

Potem przyszedł nieduży
Choć energiczny

I zaczął ludziom prawdę mówić
I chyba kogoś wkurzył

Tuż po jego śmierci
Przyszedł taki co zabawiał

I wiernie służył
Tylko że nie dla nas

Później ktoś na pasach
Rozjechał zakonnicę w ciąży

Bo przyszedł nowy młody
I dość rozważnie rządzi

76 506 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!