Menu
Gildia Pióra na Patronite

PRESJA

Presja to jest taka zmora!
Nad głową czarne chmury.

Trzyma mocno w ryzach.
Czarny humor.

Czarne wizje na przyszłość.
Od rana do wieczora.

Presja to jest taka zmora!
Trudno dogodzić.

Nigdy nie jest się sobą!
Zły omen, czarny kot!

W głowie się roi!
Ferment, irytacja , gorączkowość!

Presja to jest taka zmora!
Przez nią w desperację się popada.

93 764 wyświetlenia
901 tekstów
21 obserwujących
  • NoMadAtAll

    21 January 2023, 12:58

    Mamy prawo nie poznawać swojej duszy i przez całe życie zbierać jej ból,
    ale też możemy przestać zbierać ten ból, poznając ją.
    poprzez tworzenie RELACJI (rodzaj związku niezależnego) z samym sobą.
    bo jeśli tworzymy związek z kimś kto również siebie nie zna, wtedy nie ma możliwości żeby taki związek się udał..
    dusza ma swoją osobowość, kiedy tworzymy z nią związek, pozwalamy jej przejawiać
    uczucia do nas i my pozwalamy sobie na przejawianie uczuć do niej.. BEZ PRESJI

    polecam Tobie przeczytanie książki
    "Tajemnica Duszy" jej autorem jest Aleksander Deyev

    • Victoria Angel

      21 January 2023, 13:47

      Bardzo dziękuję za komentarz i propozycję. :-))) Jak wpadnie mi w ręce ta książka postaram się ją przeczytać. Wszystkiego dobrego dla Wszystkich. :-)))