Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Zatańczysz ze mną "

Prawidłowa postawa
Głowa w bok
Piersi w przód
Rama
Dopasowanie ciała
Pasja w oczach
Wytańcz Miłość
Jeszcze raz
A później...później
Niech skończy się świat

25.10.2021
17:08

281 873 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!