Menu
Gildia Pióra na Patronite

pragnę
wylać
potok

słów

złączyć
Wartę z Wisłą
dać się porwać przez jej nurt
przy Tobie być znów blisko...

9802 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • Nikaaaa

    17 March 2015, 19:34

    piękne
    pozdrawiam ;)