Menu
Gildia Pióra na Patronite

Walizka...

Pragnę upchnąć
do walizki życia
niespełnioną siebie
gdzie słyszę echo

Spadających łez
o zimną podłogę
na której klęcze
tonąc w kałuży uczuć

Targana gniewem
zamykam ostatnie
miejsca w sercu
by pozwolić odejść..

.. Nadziei...

06.12.2020

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • 6 December 2020, 21:16

    A ja życzę Mikołaja
    żeby miał w tym worku...

    - Proszę nie świntuszyć!

    żeby miał w tym worku Miłość. :))

  • Infinite Gentleman Night

    6 December 2020, 17:41

    Ładny wiersz ,ale wypełniony smutkiem ...
    tak więc na dziś życzę Ci Mikołaja z dużym workiem nadziei 😊