Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie zapomnij

Pragnę
byś czekał
z otwartym sercem
schował
w ramionach
drobną postać
omijał zręcznie
wszystkie me złości
w czułych ramionach
pozwolił zostać

tęsknię
wciąż mocniej
kocham goręcej
w ciemnościach błądzę
więc podaj rękę
nie zrezygnuję
z Ciebie za nic
więc
nie zapomnij
o mnie
Panie

31 454 wyświetlenia
288 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!