Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie taka jak wszyscy

Pragnę
być dobrym człowiekiem
Sprawiedliwość nieść przed sobą
miłym uśmiechem
witać twarze

Choć czasami
egoizmem chcę mieć pomalowane oczy
i iść
ścieżką prostą
bez granic

Chcę umieć kłamać
nieszczerą być wobec świata
ale nie chcę zarazem
być taka jak wszyscy

531 wyświetleń
10 tekstów
1 obserwujący