Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zmiana

Pozwoliłam otworzyć się na nowe, choć ono zawsze jest tajemnicą. Nigdy nie wiadomo, co ze soba przyniesie, ale zawsze gdy przychodzi ,należy uporządkować rozgardiasz przeszłości. Km.Am.

640 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!