Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prośba

Pozwól mi stworzyć
Ci dom
z moich ramion

Ogrzać oddechem pocałunków
zmarznięte serce

a szeptem głodnych rąk
na nowo
nakarmić Twoje ciało
nadzieją i zaufaniem...

/dla Pawła/

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • kati75

    6 December 2017, 09:34

    cześć;)czasem nasze prośby zabiera wiatr i nic nie zostaje ....pozdrówka;)

  • 6 December 2017, 08:55

    Piórem2 no nie ma...
    I.Anna dziękuję, oby oby

  • I.Anna

    5 December 2017, 17:51

    Oby ta prośba została spełniona, a jej adresat był tego godny.
    Pozdrawiam

  • piórem2

    5 December 2017, 13:36

    Pewnie wyjechał na wojnę walczyć z wiatrakami. Zawsze ich nie ma jak są potrzebni.