Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bo smutno mi

Pozwalam kapać łzom
Pozwalam sobie na słabość
Teraz, póki nikt nie widzi
Zaraz pewnie się pozbieram
Upozoruje na szczęśliwą
A w środku cierpienie
Nie ma komu o nim powiedzieć
Już nie...

1469 wyświetleń
13 tekstów
1 obserwujący
  • misiek45

    27 February 2013, 15:49

    Smutny choc piękny wiersz-pozdrawiam miło:)

  • R.A.K.

    27 February 2013, 15:18

    Garść ma wzięcie... więc bez krępacji...

    Smutny ale ładny wiersz!

    Pozdrawiam :)