Menu
Gildia Pióra na Patronite

💞 Turn Loose The Swans 💞

Pozostawione same sobie
na pastwę nieprzewidywalnego losu
przez matki co mają nierówno w głowie
i chorych psychicznie zwyrodniałych ojców

jednak odnalazły na tym świecie siebie
bo taki był plan Ciężkozrozumiałego Stwórcy
i razem czują się jak w niebie
przytulając się na swej stworzonej z miłości chmurce

I nikt ich rozdzielić nie zdoła
bo to przez Boga Samego zostało zaplanowane
i nawet ci chylą im czoła,
co ślą w ich stronę spojrzenia i wyzwiska zwyrodniałe

i nie wiem czemu napisałem ten wiersz
ale chyba poczułem się jak na tej właśnie chmurze,
gdzie życie zaczyna się z małej litery,
ale kończy na tej bardzo bardzo ... DUŻEJ.
* Dla Bubusi *
https://www.youtube.com/watch?v=7siO6WF_FO4

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!