Menu
Gildia Pióra na Patronite

pozostał spokój
wielkich rozgoryczonych
oczu
niewinność
w popielniczce
z niedopałkami
na dnie kieliszka
czekająca melancholia
i ten napis
na bramie raju
"Nieupoważnionym wstęp
wzbroniony"

27 757 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący