Menu
Gildia Pióra na Patronite

Późno już...

..
Późno już i cisza zasypia
spłoszone cienie na ścianie przystanęły
lekko oddycha chwilą muzyka
deszczu krople spokojne spadają dźwiękiem jak twoje dłonie...
lubię takie wieczory pomiędzy słowami
gdy ust niepotrzebna wymowa
i my w spojrzeniach milczeniem utkani
tracimy wątek przed słowem w pół zdania w pół słowa...

Anita Steciuk

15 424 wyświetlenia
173 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!