Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tylko z tobą mi raźniej w drodze do bram raju

Powołaniem
Dla mnie
Jest zadbać
O twoje serce
Nie zwątpię
Bo w swej cudowności
Wszystko co drogie
Równać się
Z tobą
Wprost nie może
A to
Co coś warte
Posiadasz w sobie
To jest ta właśnie iskierka
Ten niepozorny szczegół
Dlatego wyboru nie ma
Przelewam miłość
Teraz
Natychmiast
Śmiejąc się
Bo tylko u ciebie
Nabierze ona najwyższej wartości
Kochanie

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!