Menu
Gildia Pióra na Patronite

powiewem wiatru
pomrukami jesieni
ostatnim promieniem dnia
spojrzeniem
nagiego świata
szarością godziny
hałasem chwili
bezgłośnym łkaniem
łzą tęskną
radością i czekaniem

tym jesteś...

15 586 wyświetleń
113 tekstów
16 obserwujących
  • czasem_wciskam_escape

    25 November 2014, 13:50

    dokładnie tak, Onejko. zwrotne pozdrowionka ;-)

  • onejka

    25 November 2014, 11:46

    są osoby, które znaczą wszystko,
    pozdrawiam Madziu :)

  • krysta

    23 November 2014, 11:41

    uroczy wiersz...
    serdeczności ślę :)