Menu
Gildia Pióra na Patronite

" W ogrodzie moich myśli "

Powietrze między nami drżało
Wypełnione obietnicą spełnienia

Teraz mgłą tęsknoty kroczymy
Do krainy wspomnień odległych

Pomimo burz przejściowych
Czas taki niepewny, trwamy dzielnie

Kwiaty namiętności rozchylają
Płatki swoje rzucając czar na nas

Kolejny raz wszystko kusi i obiecuje
W ogrodzie myśli - tylko Ty i ja...My

281 872 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
  • 13 July 2020, 07:06

    W ogrodzie Twoich myśli tylko Ty i ja... cudownie... Kwiaty wokół Nas... a My... Cudnie napisany wiersz, a ja z czekoladkami dla Czekoladowej Wenus :))