Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zbłąkane serce...

Powiedz to co pragnę
usłyszeć z Twoich ust
że nie przyszedł czas
na smutne pożegnanie

Zatrzymajmy w kadrze
chwile pełne uniesień
kiedy tak niecierpliwie
trzymaliśmy się siebie

Oszołomieni z powodu
spotkania zbłąkanych
serc szukający nadziei
w spóźnionym uśmiechu...

http://www.youtube.com/watch?v=-2U0Ivkn2Ds

19.10.2014

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    19 October 2014, 16:59

    Agnieszko a dziękuje bardzo ;)
    Marjanie Pozdrawiam serdecznie ;)

  • M44G

    19 October 2014, 16:38

    Bardzo ładnie.

  • misiek45

    19 October 2014, 15:19

    Smutny lecz bardzo piękny wiersz Aniu..pozdrawiam milutko :)

  • Pechowa_

    19 October 2014, 15:02

    Ewelinko e tam.. mogło być lepiej ;)
    Ściskam ;)

  • Elizabetta

    19 October 2014, 14:10

    Ładne Ania nam pisze wiersze:)

    miłej niedzieli

  • Pechowa_

    19 October 2014, 12:46

    Krysiu dziękuje ;)

    Mirku to tym bardziej dziękuje i deser będzie smaczniejszy ;)

    Pozdrawiam ;)

  • fyrfle

    19 October 2014, 12:36

    Fajne..., a ja jestem i śle usmiech opromieniony dzisiejszym słońce, będzie deserm przy Twoim dzisiejszym obiedzie, oszołomi Cię swą prostotą, ciepłem, szczerością i lekkością.

  • krysta

    19 October 2014, 12:27

    pięknie napisany wiersz.
    pozdrawiam Aniu :)