Menu
Gildia Pióra na Patronite

'Droga Mleczna'

Powiedz mi,dlaczego nie mogę
Cię zapomnieć,pielęgnuję pamięć
pamiętam Twoje oczy,usta,uśmiech,
to wszystko jest we mnie,Ty żyjesz
nasze kochanie nigdy nie umrze

Miłość jest wieczna,jak niebiosa
jest cudowna i okrutna,zabiera
wszystko co w nas najpiękniejsze
odchodzi,nie mówiąc nawet gdzie
to boli najmocniej,rozdziera duszę

Wytrzymam ból,łzy,czekanie
tylko powiedz mi że wrócisz
jeśli nie tu,to spotkajmy się
tam,w nicości,w Edenie
na Drodze Mlecznej tylko
proszę,Cię, bądz,czekaj

52 966 wyświetleń
747 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!