Menu
Gildia Pióra na Patronite

Powiedz..
jak to zrobiłaś,
na marginesie samotności.. rozstanie i ból .
nadal swobodnie oddychasz.. nadal z uśmiechem witasz każdy nowy dzień,
wierzysz, że miłość
jest wszędzie,
że szczęście dopiero nadejdzie..
Powiedz, jak to zrobić?

130 923 wyświetlenia
871 tekstów
20 obserwujących
  • kuloodporna

    10 May 2021, 00:32

    ....jak....? zwyczajnie tak jak to robisz pisząc tu każdego dnia.....DZIEŃ DOBRY.......😊🌼🌼🌼