Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

powiedz mi
jak pachną nasze rozmowy

mają żółty zapach słońca
czy jak obłok - różowy
może płoną aromatem jak czerwone
róże
albo je unosi woń błękitu wysoko
ku górze
lub poranna rosa przyciąga zielenią

darmo porównywać
- zapachu nie zmienią

39 586 wyświetleń
253 teksty
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!