Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Powiedz mi, jak długo czekać mam na ciebie?
Powiedz mi, pojawisz się chociaż na moim pogrzebie?

17 576 wyświetleń
166 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!