Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabij mnie

Potwór zakrada się krok po kroku zbliża się ,,kto ”?
Zabij mnie
Kawałek po kawałku zabiera mnie, nie tylko mnie
Zabij mnie
Cierpię ,Dusza gdzie ona?O nie czyż już zabrana
czyżby w ręku potwora kreatura samotna i samolubna
znane ci?zjada od środka?
Zabij mnie
Myśl tylko o jednym już niedługo... Wrota otwarte już do piekła
Zabij mnie
Dusza wrzucona spłonęła sama wskoczyłam... Po co?
A co zrobiłabym bez duszy ?
Zabij mnie
wyruszyłam w poszukiwaniu...do piekła wrota za mnie się zamknęły i dopiero zaczęło się piekło
Zabij mnie

12 770 wyświetleń
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!