Menu
Gildia Pióra na Patronite

przepraszam,że mnie tam nie ma

potrzebuję kogoś, kto będzie mnie kontrolował
tonę
iluzja wiąże
trudno jest iść, gdy nie umiem nawet pełzać
skromność
nie umiem biegać
a co dopiero latać

tonę obojętnie
oddech płytki
staczam się szybciej
potrzebuję Kogoś kto będzie mnie kochał

Ona odeszła,
nie istnieje.

2547 wyświetleń
22 teksty
4 obserwujących